Nu al weer 3 weekjes geleden lanceerde ik Roseate, rooskleurig. Vandaag deel ik weer een paar van die dingetjes waar ik mee bezig ben en wat mij nou zo blij heeft gemaakt de afgelopen 3 weken. Zo hoop ik ook jou een paar dingetjes mee te geven zodat je ook weer kunt genieten van deze heerlijke zonnige dag!

I´m thinking Sunshine, I´m thinking Sunshine, I´m thinking Sunshine

Voorzichtig schuif ik mijn voeten in mijn voetbalschoenen en trek ze extra strak aan. Met een zenuwachtig maar ook nieuwsgierig gevoel stappen we de kleedkamer uit. Is het dan vandaag weer eens tijd om te winnen, om weer met een goed gevoel de auto in te stappen?

1-0
1-1
2-1
 
Winst
 
 
          27 April
Zoals alle Nederlandse lezers vast wel weten is het dan koningsdag. Niet dat ik nu zo’n grote fan ben van het koningshuis, ik wil niet zeggen dat ik er tegen ben hoor helemaal niet ze doen maar niemand heeft er last van toch? Waar ik nu heen wil met dit verhaal, nou dat zal ik eens gaan vertellen. In Breda is het grote 538Koningsdag met artiesten zoals Lucas&Steve, Kensington maar ook Dua Lipa! Hoe gaaf is dat? Nu wil ik dus stiekem wel kaartjes maar ja daar moet ik dan ook wel wat geld voor over hebben…
 
Haat aan wekkers,
Waarom kan ik niet blijven liggen
Gewoon blijven liggen tot morgen
                      
Maar ik dan?
Schijn ik dan voor niks?
Was het voor niets dat ik zo vroeg opstond om jou een fijne morgen te geven?
Sta op, het word een mooie dag
 
Zoals je misschien wel in de gaten had heb ik de laatste tijd niet heel veel meer geüpload. Met school is het nu gewoon allemaal een beetje druk, overal moet ik mijn best voor doen nu dit laatste stuk van het jaar wil ik gewoon overgaan. Vandaar.
  
Ik ben opzoek naar uitdaging.
Ik ben opzoek naar iets nieuws.
 Ik ben opzoek naar iets onbekends.
 
 
I don’t want to impress,
I want to inspire
 
Een tijdje geleden had ik het er in DIT artikel over. Ik zat te twijfelen of ik een YouTube kanaal zou starten om ook video content te kunnen creëren (probeer even een nette zin uit zeg het mij als er niks van klopt). Zo veel lieve en leuke reacties heb ik van jullie gekregen, dit ha dik dus echt niet verwacht. Nu heb ik het voorlopig even voor mij uitgeschoven. Ik wil geen dingen overhaast gaan doen en er niet 100% voor te gaan. Nu ben ik dus nog een beetje aan het kijken wat en hoe ik alles wil. Ideeën, tips alles is welkom!
 
Geniet allemaal van het zonnetje, eet een ijsje en doe dingen waar je blij van word. Zing een leuk liedje en ga lekker naar buiten (ga ik nu ook doen). Stuur iemand een lief berichtje en zet een glimlach op, het word lente!
 
Liefs,
Roos