Het is al weer een tijdje geleden dat de laatste Roseate online kwam. Ik zat een beetje naar mijn computer te staren in de hoop dat er nog een leuk idee voor een post in me op zou komen. Toen dat idee weg bleef ging ik maar gewoon een beetje googelen naar ideeën. Toch kon ik niet echt iets vinden tot ik opeens bedacht ‘Hé is het niet weer eens tijd voor Roseate?‘ en daar ben ik dan. Vandaag deel ik gewoon weer wat mooie, inspirerende, leuke en vooral lekkere random dingetjes.

     I closed my eyes,
     first there was only darkness
     but when you just look a bit longer,
     there is so much more
   

School is dan nu eindelijk klaar. Vandaag is het dinsdag, de laatste schooldag van dit jaar. Volgende week mag ik mijn rapport ophalen (voor als ik het nog niet verteld had IK BEN OVER!) en mijn boekjes wegbrengen. Echt waar, ik ben er nu ook wel echt aan toe.
  
             soms,
             is het tijd voor verandering
             tijd voor iets nieuws
             tijd voor het onbekende
             soms,
             denk je het stuur om te gooien
             denk je het anders te moeten doen
             soms,
             is het goed om je op iets anders te focussen
             om andere talenten te ontdekken
             en nieuwe interesses te vinden
   
Zoals ik al wel eerder heb gezegd (echt al heel vaak zelfs) ga ik volgend jaar met school op excursie naar het buitenland. We mochten kiezen uit wel 15 locaties. En we kregen gisteren te horen dat het al bijna zo ver was, voor donderdag word er bekend gemaakt wie waar heen gaat. Ik ben zo benieuwd en heb er tegelijkertijd ook al zo veel zin in.
I Need Vitamine
SEA
 
Dit was dan alweer de Roseate voor vandaag. Het lettertype wat ik soms tussendoor gebruikte heb ik bij google fonts gedownload en heet Reenie Beanie voor degene die dat interessant vinden. Ik wens iedereen nog een hele fijne dag (en vakantie als jij die ook al bijna hebt).

Liefs,
Roos