Ari By ariana Grande
 
 
Heii,
 
Zoals je misschien al wel had gezien laat ik vandaag een paar van mijn designs zien. De laatste paar dagen ben ik ook op Topmodel.biz een onderwerp gestart waar je je kan opgeven met een thema. Ik ga dan met dat thema een design voor jou maken. En daar ben ik dan nog iets mee van plan maar dat vertel ik je straks.

 
Laten we beginnen met een iets ouder design die ik een maand eerder al gemaakt heb. Dit zijn dan ook 2  meiden in het thema Let It Fall. Vooral op de linker jurk ben ik erg trots alleen vind ik het haar van de rechter beter gelukt dan die van de linker.
 
Let it Fall
 
 
En dan nu een design van een celeb en dan niet zomaar eentje nee Ariana grande. Dit design heb ik ingestuurd voor een wedstrijd, helaas was ik wel wat te laat want hij werd maar niet vrijgegeven. Uiteindelijk ben ik er toch wel blij mee ook al is de rok wat minder gelukt, het haar daar in tegen is voor mijn doen aardig goed gelukt. Het thema van de wedstrijd was Ari by Ariana Grande.
 
Ari by Ariana Grande
 
Dit is dan alweer mijn laatste design voor deze keer. En persoonlijk vind ik deze het allermooist gelukt van alle 3. De schaduwen en het licht is gewoon goed gelukt deze keer, ook al vind ik de broek wat minder. Een jas maken met allerlei licht en schaduw is best wel ingewikkeld, het is gelukt uiteindelijk en ik mag niet klagen. Deze heb ik ook ingezonden voor een wedstrijd en daar is het thema Sleeparty! Die wedstrijd is nu aan de gang en over 8 dagen kan je daar op mij stemmen als je bent ingelogd. Klik hier om te stemmen

Sleeparty!
 
 
Dat waren mijn designs dan alweer voor deze keer. Maar wil jij nou ook dat ik een design voor jou maak? Zet dan hier in de comments je naam + 1 of meer thema’s (waar ik er 1 uit kies) en dan ga ik dat misschien wel voor jou maken! En dan nu nog iets, ik wil namelijk ook gaan proberen om mijn favoriete 2 á 3 getekende designs na te gaan maken. En dan dus in het echt, bij de Sleeparty zou ik bijvoorbeeld een lerenbroek + gouden jas + shirt met tekst + knot + de groene schoenen dragen. En hierbij ook proberen zelf dingen in elkaar te naaien. Maar dat komt allemaal later allemaal nog. Wil jij dat ik voor jou een design maak laat dat dan weten in de comments.
 
Liefs,
Roos

Wat vind jij van de 3 designs die ik heb laten zien?