Het mag vandaag dan wel officieel Valentijnsdag zijn maar ik merk er dus echt niks van. Op het feit dat ik vanmiddag de photobooth heb bezocht met mijn besties doe ik er eigenlijk helemaal 0 aan. Misschien dat het feit dat ik ook niet echt iemand heb om het mee te ‘vieren’ ook wel een beetje mee speelt. Vandaag daarom gewoon een paar backgrounds waarmee jij gewoon lekker kunt zijn wie je bent en een beetje lief voor jezelf kunt zijn.

Op de blog van Laura las ik vandaag over een heel leuk projectje. HIER kun je lezen wat zij er over schrijft en ik hoop dat ook jij mee gaat proberen te doen!

Nu weer verder met mijn backgrounds. Ik heb dus een paar backgrounds gemaakt in de trant van Girls. Weer lekker simpel en minimalistisch, ik vindt ze leuk!

GRLPWR
Als je op de foto klikt kun je hem opslaan zodat je hem als achtergrond kan gebruiken! Deze eerste achtergrond is iets minder geworden zoals ik hem verwacht had. Toch wou ik hem er tussen plaatsen, het kan altijd erger.

SELF LOVE CLUB
Iets bijna soortgelijk zag ik voorbij komen op Pinterest. Ik vond hem eigenlijk gewoon we heel mooi, simpel maar met een grote boodschap

#GIRLBOSS
Deze vindt ik stiekem ook wel weer erg leuk. Gewoon weer heel simpel maar wel lekker vrolijk en minimalistisch zoals bijna al mijn backgrounds!

SHE DID
Dit is mijn favoriet van dit rijtje en staat nu ook prachtig op mijn mobiel te pronken. Dit design heb ik niet helemaal zelf verzonnen maar heb een beetje inspiratie opgedaan van een ander.

Het is inmiddels al weer half 7 in de avond maar wou ze toch nog even vandaag delen. Grote kans dat je dit pas op 15 februari ziet maar ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik het artikel online heb gezet op de 14e. Fijne dinsdag nog en geniet van deze heerlijke dagen vol zon!

Liefs,
Roos