Soitsrose.blogpsot.nl is nu al een tijdje (4 maanden) Soitsrose.nl . Maar deze blog bestaat nu al 2 jaar (!) . Ik ben sinds die tijd heel erg veranderd. Mijn leven (wow, dit klinkt even dramatisch) is door mijn blog ook flink veranderd. Maar nu is het gewoon tijd dat ik het roer even helemaal ga omgooien.

Mijn blog is een onderdeel van mijn leven geworden, klinkt trouwens wel lekker dramatisch dit. Maar het is toch echt wel waar. Elke dag spendeer ik in totaal misschien wel een uur op Instagram (@so_its_rose) en lees elke week minimaal 2 keer in de week een aantal andere blogs. En nog iets om niet te vergeten, mijn blog heeft ervoor gezorgd dat ik nu echt een beetje weet welke kant ik op wil gaan. Fotografie is echt mijn grootste hobby geworden en social media is gewoon helemaal mijn ding.

Mijn grootste hobby. Mijn eigen travel blog beginnen en gewoon full-time de wereld overreizen, de mooiste foto’s maken en gaafste video’s in elkaar te zetten. Dit gaat misschien allemaal wat ver. Alleen het idee dat ik van mijn grootste hobby, bloggen en fotograferen, mijn werk zou kunnen maken lijkt me fantastisch.

Heel leuk allemaal maar wat gaat er nu veranderen?

Nou ik schrijf nu heel vaak gewoon maar wat artikeltjes en de helft van de tijd gaat het ook helemaal nergens over. Maar vanaf nu wil ik over dingen gaan schrijven die mij ook echt interesseren.

Denk aan:

Roseate
Fotografie tips
Fotografie projecten
Travel related
Korte video’s

Er komen dan ook nieuwe categorieën die je boven aan de menu balk kunt vinden. Zo blijft FLASH, artikeltjes met heel veel foto’s + weinig tekst. Maar er is nu ook Get Pictured, dit is meer het proces van foto’s maken, leuke ideeën en tips. Ook roep ik de categorie Wonder (afgeleid van Wander) op, hier vindt je reis artikeltjes maar ook gewoon andere dagjes uit.

Maar het belangrijkste van alles, vanaf nu ga ik mij meer focussen op het beeld. Met teksten ben ik nooit heel goed geweest en mijn spelling en grammatica is ook gewoon erg slecht. Maar beelden vertellen vaak al genoeg en dat is toch ook iets waar ik liever mee bezig ben.

Verder gaat er niet direct heel veel veranderen hier. De content wordt alleen een beetje anders.

Vanaf nu is het ook mogelijk om zonder een Bloglovin account op te hoogte te blijven als er een nieuw artikel online komt. Onder aan mijn blog is het mogelijk om je emailadres in te vullen zodat je een mailtje krijgt. Ook zou het kunnen dat er zojuist al ergens een keer een pop-up is verschenen waar je ook je emailadres in kon vullen, komt op het zelfde neer. Zo mis je nooit meer een nieuw artikel, en ik zeg het je, vanaf nu wil je die zeker niet meer missen!

Over 2 dagen komt het eerste artikel online en daar lanceer ik een nieuw concept voor hier op mijn blog! Ik ben echt laaiend enthousiast hierover en ik hoop ook dat jullie het een beetje goed ontvangen.

Liefs,

Roos