Al een tijdje zat ik met een ideetje in mijn hoofd. Ik wou graag een boek hebben vol met mijn zelfgemaakte foto’s. Zo had ik natuurlijk gewoon een fotoboek kunnen bestellen en deze online ontwerpen, dit kost waarschijnlijk niet zo veel moeite, maar nee. Ik zocht rond op Etsy.com en kwam Sammy tegen.

 Meet Sammy, de enige echte Handlettering Queen van Europa. Zij maakt niet alleen van scrapbooks een waar kunstwerk ook maakt ze de mooiste posters en kaarten speciaal naar jouw wens. Je kiest een mooi design geeft je tekst door en zij maakt het allemaal. Ik was oprecht verast hoe mooi het boek was.

Je kunt Sammy ook vinden op haar site www.typeodesign.com . Ook gewoon al heel leuk om een kijkje te nemen en een beetje inspiratie op te doen om je eigen handlettering skills te kunnen verbeteren.

Dit boek wil ik gaan omtoveren tot een soort van portofolio. Met foto’s die ik het afgelopen jaar gemaakt heb en dingetjes die ik bereikt heb met het bloggen. Zodat ik er later op terug kan kijken en alle dingen waar ik trots op ben bij me heb. Ik heb dit jaar namelijk ook al een aantal shoots gedaan voor andere, wat ik onwijs leuk vond om te doen maar die foto’s verschijnen niet op mijn blog alleen het zou ook zonde zijn om ze kwijt te raken. Daarom ben ik van plan al deze foto’s in dit boek te zetten.

Stiekem ben ik al bezig geweest mooie foto’s uit te zoeken en heb nu ongeveer een lijstje van 30 foto’s. Misschien heb jij ook nog wel een favoriete foto van mij die ik ooit gemaakt heb laat dan zeker weten in de reacties welke foto dat is!

Natuurlijk ben ik van plan om mijn vooruitgang hier te delen zodat jullie ook het eindresultaat krijgen te zien. Ook ben ik van plan om eens een Making Off post hier te delen maar we zullen het allemaal gaan zien wat er van gaat komen.

Nog een fijn weekend en zelfs het weer gaat de goede kant weer op! Het is de laatste tijd gewoon zonnig overdag en zelfs de sjaal kunnen we weer thuis laten. Het blijft zelfs al weer langer licht buiten, heerlijk. Kom maar op met de lente!

Liefs,
Roos

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen