Je zag het al wel aan de titel ik ben afgelopen week goed bezig geweest! Ik ben in mijn kast gedoken en heb er wat dingetjes uitgevist die ik nooit meer aantrok of waar de gaten al in zaten. Zo heb ik onder andere dit setje gemaakt die je misschien al wel herkent van het ontwerp dat ik op Instagram gezet heb. Dit is het uiteindelijk geworden , het andere setje heb ik ook gemaakt ben je daar benieuwd naar zet het dan even onder in de reacties misschien dat ik die dan ook nog wel een keertje uitgebreid laat zien.

Afgelopen week was ik een dagje in Amersfoort bij mijn tante en m’n 2 nichtjes. We hebben er een gezellige dag van gemaakt en mede dankzij hun heb ik goal nummer 10 kunnen afstrepen. Toen ik aan kwam hebben we gelijk alles wat we konden vinden aan elkaar geshowd en zijn aan de slag gegaan. Ik ben begonnen met mijn lange witte broek af te knippen en er een aantal buttons op één van de zakken te maken. Daarna met wat pastelkleurige potjes vol met textielverf en een afgeknipt plastic lepeltje wat verf er op gespetterd, dit was misschien nog wel het leukste van alles om te doen, hihi. 

Het topje wat ik hier aan heb was eerst een shirt met lange mouwen die ik er dus afgeknipt heb. Aan de achterkant van het topje zit een touwtje gekuist net als dat je met je veters doet laat maar zeggen (ik weet het lekker duidelijke omschrijving) zoek maar eens op in Google lace up back dan je ziet dan vooral trouwjurken maar dat is een beetje het idee.

Het zat allemaal prima en het was echt heel erg leuk om te doen. Voor de foto’s zijn we naar de stadmuur gegaan n Amersfoort en hebben daar een aantal kiekjes gemaakt. Later gingen we eventjes ergens zitten, wat denk je we zaten gelijk allemaal in de hondenkak en mijn broekje kan dus mooi weer even gewassen worden….

Mijn nicht was zo vriendelijk om mij even van alle kanten op de foto te zeten wat echt heel netjes gelukt is. Als je kijk naar mijn vorige post van dinsdag waar mijn zusje de eerste foto gemaakt had is ze een echte prof!

De foto hier onder is echt mijn favoriet. Alle kleuren komen gewoon heel erg mooi uit vooral die kleurtjes op mijn broekje, ik vind hem tof!

Wat vinden jullie van deze outfit geworden? Ik vind hem heel eerlijk gezegd niet eens zo heel erg verschrikkelijk en zou hem zo nog en keer aantrekken alleen de rug is gewoon niet zo heel erg netjes geworden maar ach ja hij kan er mee door. Heb jij ook wel eens wat van jezelf opgepimpt? Ik kan je vertellen het is echt heel erg leuk om te doen helemaal als je het met een clubje vriendinnen doet of zo. Bij de Hema hebben ze nu ook echt hele leuke dingen zoals buttons, Badges en dat soort dingen.

Liefs,
Roos