Welcome Back!

 

Vandaag laat ik weer even wat van mezelf horen. Waar ben ik nu eigenlijk allemaal mee bezig geweest de afgelopen tijd? Nou ik kan je vertellen dat ik met nogal veel bezig ben geweest de afgelopen tijd. Waar moet ik eigenlijk beginnTen eerste heb ik echt een hele fijne zomervakantie gehad, lekker druk maar ik heb wel echt genoten! Met mijn vriendinnen ben ik een nachtje weg geweest naar kasteel Vanenburg in Putten (foto`s zie je hierboven). Verder heb ik ook veel moeten werken en heb ik ook nog heel veel leuke fotoshoots mogen doen! Toevallig heb ik een tijdje terug mijn portfolio nog iets opgefrist dus daar kan je veel foto`s vinden! In die 2 á 3 maanden heb ik zoveel verschillende dingen mogen fotograferen, baby`s, paarden maar ook grote gezinnen. Echt heel erg tof! Die fotoshoots deed ik allemaal om geld te sparen voor mijn reis naar Zuid-Afrika.

Ja, dat klopt, ik ga naar Zuid-Afrika en dat al over 3 weken! Vandaar dat ik het de laatste tijd nogal druk had, er moet nog zoveel voor gebeuren. Prikken, paspoorten handtekeningen en nog veel meer. Dat hebben we er allemaal voor over, want wat heb ik daar zin in!

Dan ben ik ook nog eens jarig geweest! 19 Augustus was het zover, ik werd eindelijk ook eens 17. Dat klinkt toch weer even wat stoerder dan 16, oké dat valt eigenlijk wel iets tegen. Voor mijn verjaardag heb ik heel veel leuke dingetjes gekregen voor mijn feestje.

Die week erop was het dan tijd voor mijn Party!! Ik hield een thema feestje met het thema 80’s. En het was zo leuk! Iedereen kwam verkleed en de playlist was ook echt top! Het was echt vet gezellig. De avond hebben we vastgelefgd met wegwerpcamera`s die ik later heb laten ontwikkelen. Hoe leuk?!

Ik kreeg een tijdje geleden de vraag of ik het leuk vond om een canvas doek met foto uit te zoeken. Nou dat hoefde ze mij geen 2 keer te vragen! Toevallig was Ilse mijn zusje afgelopen zaterdag jarig en ik wist het perfecte kado. Op een groot canvas heb ik een foto van haar met mijn andere zusje en broertje laten zetten. Zeg nou zelf, hoe lief?! Over een maand gaan wij ook verhuizen, dit is misschien ook wel nieuw voor jullie aangezien het hier een tijdje stil is geweest. Maar ja, ik ga verhuizen. Dit kado leek mij dan ook extra leuk zodat ze de foto op haar kamer kan hangen. Ze hebben heel veel verschillende mogelijkheden bij Fotoopcanvas.nl, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotocollage op canvas te laten maken of (wat ik zelf ook erg leuk vind) fotobehang te laten drukken. Dat betekend gewoon dat je een favoriete foto op je behang kan laten maken, hoe leuk?!

Dat was het wel weer zo`n beetje. Of ik snel weer van mezelf ga laten horen weet ik nog niet. Met school heb ik het momenteel ook best wel druk, profielwerkstukken en examenstress en meer van dat soort onzin. Dan ben ik natuurlijk straks ook nog eens even 2 weekjes in Afrika maar ik beloof om deze keer niet zo lang onder de radar te blijven! Als je mij echt mist (wat ik goed begrijp, haha) dan kan je mij nog steeds ook op Instagram volgen, @so_its_rose

 

Liefs,

Roos