Al weer meer dan 3 weken geleden, op 2 Februari schoot ik een aantal hele gave plaatjes. De laatste tijd verschijnen er niet zoveel artikeltjes meer op Soitsrose.nl . Vandaar dat ik dach dat het daar nu wel weer tijd voor was. Dus die foto´s van ruim 3 weken geleden, daar ga ik je nu even mee vervelen. Want eindelijk gaf de zon weer een teken van leven.

Ergens in het begin van de middag trok ik Ilse al mee naar buiten omdat de zon eindelijk weer scheen. Dat doet het nu gelukkig al weer een tijdje maar ik was ook gewoon zo klaar met de winter. Dit was echt de eerste dag dat de zon gewoon weer heerlijk scheen, het was misschien niet warm maar het kwam wel in de buurt. Ik kan gewoon weer backlight foto´s maken!

Ik ging een beetje voor een cinematic vibe. Vandaar dat ik de foto´s ook iets anders heb bewerkt dan normaal. De laatste tijd ben ik wat meer van dat vinatge retro achtige sfeertje bij mijn foto´s. Als je mij volgt op Instagram dan heb je dat waarschijnlijk wel gemerkt, doe je dat nog niet?!  Ga dat dan nu snel doen! @so_its_rose

We hadden ook een appel mee naar buiten genomen, hoe ik er bij kwam, ik heb geen idee. Maar ik ben zo blij met het resultaat! Het ging ook gewoon best wel goed, het appewltje is maar 1 keer gevallen. Die laatste foto was in mijn hoofd iets beter gelukt dan in real life, ja dat heb je soms gewoon. Een 50mm lens was dan ook niet helemaal ideaal. Nu moest ik echt helemaal op mijn tenen gaan staan om nog iets op beeld te krijgen.

Toen we net terug naar huis zouden gaan kwam mijn moeder er al aan. We gingen op bezoek bij opa en oma. Dus,met camera en al, zijn we de auto weer ingestapt en hebben we in de auto het appeltje opgegeten.

Toen ik dus bij mijn opa en oma was zag ik dat de lucht echt prachtig was. Dus voordat we gingen eten trok ik Ilse weer mee naar buiten om toch nog een paar foto`s te maken. En wat heb ik een aantal gave foto`s kunnen maken zeg! Eerst was de lucht echt een beetje pastel-kleurig maar toen de zon echt bijna onder was werd het echt heel vurig. Dat was overigens echt al heel snel, we moesten echt haasten om alle foto`s te kunnen maken.

Ilse heeft op turnen gezeten en is ook gewoon heel lenig enzo. Ze kwam zelf met het idee een aantal radslagen en handstanden te doen.

Echt ik ben zo ontzettend trots op de foto`s die ik gemaakt heb op 2 Februari 2019. Welke foto(s) vindt jij het beste geslaagd? Laat het even weten in een reactie, dat is altijd leuk om te horen.

En nog een fijne vakantie of gewoon dag en vergeet niet van het heerlijke zonnetje te genieten.

Liefs,

Roos