Oké eerst wil je even vragen niet te erg op mijn gezicht te letten op deze foto’s, verschrikkelijk. Maar het is wel even raar hoor, op maandag posten in plaats van op dinsdag. Normaal ging ik altijd op maandag de foto’s maken en kon ik de dag erop de tekst in elkaar zetten. Nu dus even niet en gebruik ik gewoon wat foto’s van een poosje terug. En ik ben dit artikel dus uiteindelijk als nog vergeten te publiceren gisteren, dan maar vandaag.

Vandaag geef ik wat tips om een onderwerp voor je blogpost te verzinnen. Ik ben zelf absoluut geen prof of zoiets maar ik red het tot nu toe toch nog om elke week weer 2 posts te schrijven. De helft van de keren gaat het ook echt over niets maar dat maakt nu even niet uit.

1. Series herpakken

Misschien heb jij ook wel een soort serie ik heb bijvoorbeeld Be Tumblr . Weet je niks dan herpak je die serie en maak je daar weer een nieuwe post in/over. Iets zoals Be Tumblr kost dan wel wel erg veel tijd maar het is ook heel leuk om te doen, heb ik echt al te lang niet meer gedaan. Nou jullie weten ook al weer wat je binnenkort kan verwachten, hihi.

2. Social Media

Wat je ook altijd kunt doen is gewoon jouw favoriete Instagrammers delen of juist je favoriete medebloggers. Altijd leuk om nieuwe accounts te ontdekken en ook nog eens niet zo lastig.

3. Reviews

Wat voor Blog je ook hebt er passen altijd wel reviews tussen. Ook al moet ik toegeven dat ik dit ook hele erg weinig doe. Maar al heb je een Beautyblog of een Travelblog je kunt altijd wel iets reviewen. En ook dit zijn vaak hele leuke en interessante posts, vind ik zelf dan.

4. Foto’s

Soms hoeft een post niet eens heel veel tekst te bevatten. Deel je mooiste, afschuwelijkste of bijzonderste foto’s. Maar ook babyfoto’s zijn heel leuk om een keer te delen, mm ook wel een leuk idee om eens te gaan doen.

Dat waren mijn tips voor het bedenken van een Blogpost. Heb jij nog tips laat ze dan even hier achter en misschien heb ik er ook nog wel wat aan? Iedereen die nu vakantie heeft, geniet er nog maar even van want bij is zo weer voorbij.

Liefs,
Roos