She was a princess,

With the strenght of a warrior.

Vandaag de foto’s van niet één prinses maar van maar liefst twee koninklijke hoogheden die ik voor mijn lens had.

Deze foto’s heb ik al weer twee weken geleden gemaakt. Nu was het dan toch echt tijd dat ik ze eindelijk eens met jullie zou gaan delen.

Ik heb mijn zusjes allebei omgetoverd tot kleine prinsesjes en ook het hele huis verbouwd. Ons huis was een bende maar wel een echte fotostudio. En, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er ook zijn. Ze zien er beide echt heel stoer en tegelijkertijd ook mooi en lief uit. Ik heb ze dan ook echt zwaar getraind tot professionele modellen.

roze prinses yellow lady warrior

How To Fotostudio:
  1. Je pakt twee stoelen die je netjes naast elkaar neer zet voor een raam waar veel licht door naar buiten komt. Of zoals ik het heb aangepakt voor de voordeur en zet de deur dan ook open voor extra licht.
  2. Gooi over de twee stoelen een lap stof of deken, dit dient als background van je foto’s. Zo koos ik voor een blauwe plaid en een nep bond dekentje.
  3. Zorg voor modellen en je kunt van start gaan. Voor de kleding zou je de verkleedkist ook nog om raad kunnen vragen maar dat is allemaal vrije keuze.

Liefs,

Roos