De valk roofvogels op youtube

De laatste 12 dagen heb ik gewoon niks meer van mij laten horen hier op Soitsrose.nl . Nu kan ik wel heel zielig gaan vertellen hoe dat allemaal komt. Maar eigenlijk heb ik daar niet zoveel zin in. Dus ga ik gewoon even laten zien waar ik me de laatste tijd wat meer op gefocust heb.

YouTube

Tadaaa. Samen met mijn ouders gaan we proberen om ongeveer 2 à 3 keer per maand een mooie video op YouTube te zetten. Dit zal verder helemaal niet over mij gaan of zo maar over de roofvogels van mijn ouders. Meer zien? Check dan gewoon even het filmpje!

Vanaf nu ga ik echt wel weer proberen wat meer bezig te zijn met jullie. Maar eerst nog even vol gas de toetsweek in… Vanaf donderdag tot en met volgende week vrijdag heb ik weer heerlijk wat leuke toetsjes op de planning staan en daar moet ik nodig even wat 8en voor gaan halen.

Nu heb ik in ieder geval wel weer even wat van mezelf laten horen. Wees niet bang ik ben er nog en ga ook nog lang niet weg. Even rustig aan doen is op dit moment denk ik gewoon wel even handig.

Kusjes,

Roos