Wakker worden,. kan soms echt het meest vervelende van de dag zijn. Het maakt het allemaal alleen maar erger als je die avond er voor uren heb lopen stampen om die *piep* Franse zinnetjes en regeltjes een beetje in je hoofd te krijgen. Ik denk dat de meeste me wel zo’n beetje begrijpen. Daar heb ik wat op verzonnen.

Op Google heb ik een beetje lopen zoeken naar leuke quotes en heb die op Word en beetje leuk neer gezet. Minimalistisch en strak heb ik ze gemaakt zo dat ik ze niet zo 1, 2, 3 zat word. Het idee was een beetje om wat leuke quotes uit te printen en deze in mijn bed te hangen zo dat ik als ik wakker word deze als eerste zie en gelijk met een positieve flow de dag begin.

Zodra ik deze 3 zat ben print ik gewoon weer 3 andere uit en vervang ze. Dit was ik al langer van plan en moest echt eens gebeuren. En omdat ik vandaag echt geen enkel idee had wat ik moest schrijven voor jullie (de meeste bloggers herkennen het vast wel) deed ik dit vandaag. Vandaag had ik een lange dag op school, tot het 8e en ben daarna nog getrakteerd op een ijsje die we gezellig met een groepje zijn wezen halen. Daarna moest ik ook echt nog een cadeautje voor mijn zusje gaan halen omdat ik nog niks had en ze Maandag al jarig is. Wat ik voor haar gehaald heb zullen jullie vast nog wel een keertje langs zien komen, I promise.

I Speak Fluet Sarcasm, dit is toch echt wel mijn levensmotto. Oké, dat is misschien iets te hoog gegrepen maar ik vind hem wel echt geweldig. Als ik aan Sarcasme denk dan denk ik ook gelijk een beetje aan schijt aan de wereld, ik volg mijn eigen weg en dat is denk (soms) best wel een belangrijk. Je moet niet over je heen laten lopen, wat je toch al snel laat gebeuren,  je mag er zijn zoals je bent. Dat is al zo’n klassieker maar echt waar je moet je dromen niet door andere laten verdwijnen. Ik merk het zelf ook op het gebied van bloggen dat ik daar wel eens last van heb. Als weer mensen die ik gewoon ken (zo in het dagelijkse leven waar je mensen ook nog echt spreek) tegen me beginnen te praten en dingen over mijn blog gaan vragen of zeggen, hartstikke leuk maar ik vind het soms ook al snel ene beetje ongemakkelijk en schaam ik me er voor. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, dit is gewoon mijn hobby, sommige mensen darten en sommige bloggen. Nu vind ik dat ook allemaal lang zo erg niet meer, zelfs eigenlijk best wel leuk!

Het was eigenlijk in eerste instantie helemaal niet mijn bedoeling hier zo´n diepzinnig gebeuren van te maken maar ja, beetje afdwalen kan geen kwaad. Ik ben blij met mijn posters en ben trots op mijn kleine blogje. Ik heb het er onwijs naar mijn zin en ik hoop al mijn bezoekers (die soms al de 100 per dag bezichtigingen per dag halen) ook een beetje ik ben in ieder geval heel blij met jullie.

Liefs,
Roos