picknicken

Heerlijk al twee weekjes lang heb ik meivakantie. En er is ondertussen al van alles en nog wat gebeurt in die weekjes. Ook heb ik genoeg tijd gehad om weer heel wat leuke foto’s te maken. Over een tijdje komen er dan ook weer diaries aan *hint hint*.

Ik schaam mezelf er gewoon voor dat ik weer zo lang op me heb laten wachten, schandalig. Maar hier ben ik weer met een leuk artikeltje. Nu ga ik niet gelijk weer beloven dat ik weer regelmatig artikels ga plaatsen, want dat gaat  sowieso mislukken. Maar er komt in ieder geval wel weer leuke content aan!

mei

We hebben toch echt een aantal dagen mooi weer gehad. Er stonden wat bloemetjes in de wei en we bedachten  te gaan picknicken en een korte photoshoot te houden. Mijn broertje en zusjes moesten er weer aan geloven.

Maar zeg nou eerlijk alleen al de bloemetjes zijn een plaatje. Het hele weiland was gekleurd door witte en gele bloemen. Helaas zijn de meeste nu al weer verdwenen, op een enkele uitgebloeide paardenbloem na.

mei

Ik heb een paar van die YouTube kanalen waarvan ik elke keer als er een nieuwe video van online komt gelijk blij wordt. Jordan matter is er daar één van (toevallig heeft dat ook nog wat te maken met fotografie..). Nou we hadden ook even ons Jordan Matter momentje hoor. Ik telde af 3, 2, 1 en Ilse nam een mooie pose aan. Toch dnek ik dat we allebei nog even oefenen moeten.

zomer in mei

Iets minder dan een jaartje geleden schreef ik DIT artikel. Met de perfecte tips voor een geslaagde picknick. Net ging ik het nog even terug lezen en het is echt een leuk artikel! Dat soort artikeltjes maken mij gewoon blij. Leuke foto’s, een mooie playlist en bruikbare tips. Klinkt perfect toch?

Dus als je nog een leuke picknick wilt organiseren of je nu nog iets leuks om te lezen zoekt, check dat artikel nog even!

En wat heb jij deze vakantie gedaan? Misschien dat sommige van jullie op koningsdag of op 5 mei nog wel wat leuks hebben gedaan. Ik ben benieuwd dus laat het maar weten onder in een reactie, gezellig!

Liefs,

Roos