Oh jongens wat baal ik hiervan. Het is echt al weer heel erg lang geleden dat ik wat van mezelf heb laten horen op soitsrose.nl . I’m so sorry! Het is de laatste tijd ook gewoon zo druk met school, werk en dan nog 1000 andere dingen. Over het algemeen ben ik gewoon heel erg moe op die momenten dat ik wel tijd zou hebben om een artikeltje te plaatsen. Op één of andere manier kon ik er ook gewoon echt geen zin in krijgen om weer zo’n heel verhaal te gaan tikken. Maar deze week kwam dat moment weer even en kreeg ik gewoon echt zin om lekker aan de gang te gaan. Het maakt helemaal niks uit ook al zijn de enige mensen die dit lezen mijn moeder en die ene persoon die gewoon echt niks te doen had op het moment dat hij dit via Instagram voorbij zag komen (hoi, jij daar DM maar even dan krijg jij een dikke shoutout!).

Vanaf nu ga ik gewoon weer af en toe lekker wat plaatsen. Wat dat allemaal gaat worden ga ik nog even bedenken maar het leek mij wel leuk om sommige weken een soort dagboekje van foto’s bij te houden en lekker wat te kletsen. Laat maar even weten of dat je leuk lijkt! Ook zat ik te denken om weer eens een I copied …. for a week te doen, net zoals ik hier deed.

The older I get the more I see.

Sasha Sloan

De laatste aantal weken heb ik mij wat meer op Instagram gericht. Sinds kort ben ik bezig met een klein ‘projectje’. Als je @so_its_rose al even volgt weet je waarschijnlijk wel waar ik het over heb, doe je dat niet? Schaam je! Klik op DIT linkje en ga mijn account dan snel even checken. Maar over dat project, sinds kort post ik om de zoveel tijd een soort van film screenshot. Dit is echt een beetje lastig uit te leggen maar daarom zie je hieronder een voorbeeldje. Nu ben ik alleen elke keer op zoek naar mooie quotes of inspireerende songteksten, want alles elke keer zelf bedenken is echt onmogelijk. Vandaar dat ik ook een kleine playlist ben begonnen met ‘Good Songtexts’. De titel zegt eigenlijk al wel genoeg. Alle hulp is welkom dus als je nog een mooie songtekst weet drop het nummer dan even in een reactie of zoiets.

 

Nu ga ik het eens mooi niet zo lang houden want daar heeft natuurlijk helemaal niemand zin in. Bij deze stop ik er dan ook weer mee voor vandaag. Maar vergeet niet even in een reactie achter te laten waarom jij mijn blog bekijkt. Kijk je enkel en alleen naar de foto’s of lees je ook oprecht wel eens wat, zo ja wat lees je dan graag? Wat meer persoonlijke dingen of juist gewoon wat fotografie-gerelateerd? Let me know!

Liefs,

Roos