Holiday Season themed wallpapers

Het is vandaag al Sinterklaas en dat wil zeggen dat het al 6 maanden en 6 dagen geleden is dat er voor het laatst selfmade wallpapers zijn verschenen op mijn blog. De laatste keer waren deze stekelige cactus wallpapers . Deze keer heel iets anders en perfect voor deze tijd van het jaar.

Vandaag kan je gelijk je achtergrond naar een toepasselijke background. Deze ongelofelijk zoete wallpaper is namelijk perfect voor vandaag!

Letters en Noten

letters en Noten

Verder heb ik ook nog een mooie wallpaper die geschikt is voor de kerst. Heb je daar nu nog echt helemaal geen zin in? Dan kan je hem altijd vast opslaan en hem later gebruiken. Hij is in ieder geval wel heel erg cute geworden. En zodra kerst echt in de buurt begint te komen verander ik mijn background sowieso naar dit leuke mannetje!

Ho ho ho

Ho ho ho santa claus

Om alles nog even af te sluiten met een background die je de hele winter (en herfst) wel als achtergrond kunt houden heb ik ook deze nog gemaakt. Een wallpaper vol met kopjes warme choco, cappuccino of thee, voor iedereen geschikt!

Vrolijk servies

vorlijk servies

De laatste background heb ik momenteel ook als background. Als jij er ook eentje gebruikt ben ik heel benieuwd welke dat dan is en laat het dan ook vooral even weten hieronder in een leuke reactie.

En voor als je het had gemist, boven aan mijn blog is nu een nieuw knopje te vinden, Adventskalender . Hier kan je samen met mij meetellen tot kerst en vind je elke dag weer een nieuwe foto, filmpje of iets heel anders.

Zou jij nu elke dag een melding willen krijgen zodat je niets mist van mijn kalender? Dat kan hele gemakkelijk door je aan te melden hieronder. Zodra deze maand voorbij is ontvang je geen mailtjes meer en zou je jezelf ook gemakkelijk kunnen afmelden.
Tot snel en een fijne pakjesavond nog!

Roos