Ibiza, het is nu echt al wel weer even geleden maar oh wat was het leuk! Vandaag ga ik heel wat foto’s laten zien van de dagen dat we een beetje rondtoerden over het eiland met een busje. We hebben van alles en nog wat gezien en ik weet het zeker, je wilt het niet missen! Dus laten we nu snel beginnen met een paar nieuwe bladzijdes van Ibiza Diaries.

Op dag 1 begonnen we met rijden en kwamen ergens eind van de ochtend uit bij een verborgen stukje strand. Er was helemaal niemand behalve een strandtentje waar mensen alles aan het klaar waren zetten voor (hoogstwaarschijnlijk) een bruiloft. We dronken er wat en aten een stukje cheesecake (ik lus nu nog wel een stukje…).

Het was daar zo mooi we keken uit op de zee en verder waren er eigenlijk gewoon geen mensen. We zaten er tussen de kliffen en boven ons dreven helaas wel een aantal wolken…

We stapten de bus weer in nadat we onze cheesecake ophadden gegeten. Na weer even gereden te hebben kwamen we uit bij een nogal fijne weg, niet dus. We sloegen af richting de Es Vedra maar het was nogal onbegaanbaar. Het was een best wel smalle zandweg met allerlei gaten. maar we kwamen een hele eind. Daarna moesten we wel echt lopend verder. Je ziet hierboven ook ergens een foto van het weggetje waar we overheen moesten lopen.

Maar de Es Vedra zag er wel echt mooi uit. Natuurlijk maakten we nog een aantal foto’s en hier zie je ze nog niet eens allemaal. Op de 2e foto zie je een toerist die dacht dat ze voor de Eifel oren stond denk ik zo. Echt die typische toeristen foto, ik vond het er zo grappig uit zien dus heb er foto van gemaakt. Gelukkig hadden ze dat niet in de gaten, haha.

Er staat ook een foto bij waar je iemand ziet klimmen. Het zag er zo grappig uit. Iedereen stond te kijken naar Es Vedra en naast je was gewoon iemand aan het klimmen tegen een super hoge en steile rots.

Nadat we de Es Vedra hadden gezien reden we weer door en kwamen we uit bij de zee en een soort Hippie-achtig restaurantje. We aten daar en kregen helaas een verbrande toast… Maar het was wel heel erg mooi. Het begon wel echt koud te worden, dat kwam vooral omdat het daar best wel hard waaiden. Toch zorgde dat er weer voor dat er mooie golven waren en ik een paar mooie foto’s kon maken.

We hadden het busje voor 2 dagen gehuurd en konden de volgende dag dus zo weer op stap. En dat hebben we dan ook uiteraard gedaan. De dag ervoor hadden we al wat citroenen ergens mogen plukken maar het leek ons ook wel leuk nog echte verse Spaanse sinasappels te proeven. We kwamen langs een hele rij met sinasappel bomen en hebben er een paar geplukt om te proeven. En wat waren ze lekker!

Daarna gingen we naar Las Dalias een grote hippiemarkt op Ibiza. Naar mijn idee was het allemaal wat te commercieel en op de toeristen gericht maar het was alsnog heel leuk om overal te kijken. Er liepen zoveel verschillende mensen rond. Ook heb ik daar nog een heerlijke smoothie op. Dat was zo leuk, je mocht gewoon zeggen welk fruit je lekker vond en ze mixten het terplekken voor je.

We eindigde onze roadtrip bij een bijna vulkanisch uitziend stuk rots. We hebben die 2 dagen echt van alles gezien en dat is ook zo leuk aan een roadtrip. Ook al hadden we deze dagen niet zo heel mooi weer, we hebben ons zeker wel vermaakt!

Dit was dan al weer de tweede diary uit Ibiza. De eerste vind je HIER . En de volgende zal binnenkort zeker wel weer komen!

Liefs,

Roos