Roseate (adj.)

Bright or Optimistic
A roseate future.

Soms heb je van die dagen waarop alles tegen lijkt te zitten. Alles lijkt te mislukken en je voelt jezelf gewoon echt heel zielig. Op die momenten heb je gewoon echt even een knuffel nodig. Maar ik zelf ben daar vaak te eigenwijs voor en ga gewoon eigenwijs door waardoor er nog meer dingen mislukken.

My

brain

has

too

many

tabs

open.

  • Unknown

Soms is het gewoon beter om even een stapje terug te doen. Even nadenken, ‘wat wil ik nu eigenlijk en wat schiet ik ermee op om nu ?’ ‘Nee? Nou dan stoppen dan, even rustig aan doen en dan weer verder.’

If we had no winter,

he spring would not be so pleasant.

  • Anne bradstreet

Nog ongeveer een maandje en het is weer zo ver. Op 21 Maart mogen we eindelijk weer zeggen dat het Lente is. Dat betekend dat we alweer de goede kant opgaan! het blijft al langer licht buiten en het zonnetje laat zich alweer vaker zien (ook al is het nog steeds wel erg koud).

Ik weet niet wat dat met mij is maar ik heb gewoon een zwak voor brillen. In mijn kast bijvoorbeeld liggen meer dan 5 zonnebrillen. Gelukkig heb ik van mijzelf goede ogen en heb ik geen bril nodig toch vind ik het zo op een foto wel erg leuk staan. De bril die ik op heb op deze foto’s is dan ook niet echt en heb ik een tijd geleden gekregen van ZeroUv.

Nu zat ik weer een beetje te kijken en vond ik nog een paar leuke brillen op verschillende sites. Hieronder heb ik 3 leuke op een rijtje gezet voor als je ook nog een goedkope bril zoekt. Je kunt een bril gebruiken om je outfit helemaal af te maken of je gebruikt hem zoals ik dat doe, als fotoprop (#lifeofaphotographer)

brilletjes

1.

2.

3.

bril

In de vorige post kon je zien dat ik de Instagram feed van @brandonwoelfel had geraadpleegd en zo is de serie I coppied… ontstaan. Nog niet gezien? Doe dat dan snel, de link vind je HIER.

Liefs,

Roos