canada fotoboek

Als je mijn blog of Instagram de laatste tijd een klein beetje in de gaten hebt gehouden kan het je niet zijn ontgaan dat ik op vakantie ben geweest. Het is nu al weer een maand geleden dat we een aantal dagen in Canada verbleven. Om er voor te zorgen dat we hier nog leuke herinneringen aan overhouden mocht ik van Fotofabriek een fotoboek maken.

Na heel wat uurtjes achter mijn pc te hebben gespendeerd heb ik een (al zeg ik het zelf) aardig leuk fotoboek in elkaar kunnen zetten.

Als je de vorige Canada Diaries nog niet gelezen hebt zou je ze via de volgende linkjes nog terug kunnen vinden. Ze zijn allemaal niet zo lang maar je krijgt gewoon een leuk overzichtje van mijn vakantie en van het mooie land. 1, 2, 3,

sleeen

Het boek is echt best wel groot en ik heb gekozen voor een vlakliggend boek waardoor de kwaliteit echt super is. De bladzijdes zijn goed stevig en je hebt nu ook niet de struggle dat er een hoofd half te zien is omdat die helemaal in de naad van het boek verdwijnt.

Fotofabriek

Wil jij ook nog een mooi fotoboek maken? Van je pas geboren baby of van die leuke vakantie met je moeder? Fotofabriek heeft een goede service en als iets niet lukt (dat overkomt mij dus nog wel eens) dan helpen ze je graag.

Ik hoop dat deze serie iedereen een beetje bevallen is. Het kost heel wat werk maar zelf vind ik het wel goed gelukt.

Als je mijn vorige post gelezen hebt (en anders vind je die hier) dan weet je dat ik al met allerlei nieuwe dingen bezig ben. Ik wil Soitsrose.nl een opfris beurt geven en van alles vernieuwen. Maar dat zien jullie binnenkort!

Liefs,

Roos